Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και πάλι η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 π.μ. έως τις 14.00 το μεσημέρι. Όπως μας πληροφορεί ο νεοσύστατος Σύλλογος «Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών» η δράση θα συνεχιστεί όπως μέχρι σήμερα, με παλαιούς και νέους παραγωγούς (που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά), με προϊόντα συμβατικά και οικολογικά, όπως και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και της Ανατολής.

Όπως και πριν η δράση στηρίζεται από το Δήμο, αλλά την ευθύνη την έχουν εθελοντές καταναλωτές. Λειτουργώντας πλέον με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο που επιβάλλει ο νόμος για το Υπαίθριο Εμπόριο, η δράση είναι εναρμονισμένη στις διατάξεις που το διέπουν, χωρίς όμως τίποτα ουσιαστικό να έχει αλλάξει, σχετικά με την φιλοσοφία που λειτουργούσε. Θα συνεχίσει να είναι «χωρίς μεσάζοντες», σε σχέση όχι μόνο με τους παραγωγούς, αλλά και με αυτούς που θα το διοικούν.

Οι εθελοντές έχουν δημιουργήσει πλέον τον σύλλογο «Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών» και το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν στο σύλλογο και στις δράσεις του, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που θα γίνει τους επόμενους μήνες, για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, από όπου θα εκλεγεί και το μόνιμο Διοικητικό Συμβούλιο που θα έχει για δύο χρόνια την ευθύνη της ύπαρξης και λειτουργίας της δράσης.

Όπως πάντα στο τέλος της δράσης θα συγκεντρώνονται προϊόντα από τους παραγωγούς αλλά και από πολίτες για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων συνδημοτών μας, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

 

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *