Γκαιμπελισμός χωρίς όρια – παιχνίδια επικίνδυνου λαϊκισμού με την καθαριότητα

Τη μια μέρα εκφράζουν την «οργή της ΑΕΚ» για τα απορριμματοφόρα που σταθμεύουν μέσα στο Άλσος. Την επόμενη γράφουν ότι «διαλύεται» το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και «όπου φύγει – φύγει οι σκουπιδιάρες του Βασιλόπουλου». Μιλάμε για τα οπαδικά μέσα που χρησιμοποιούν τεράστιες δόσεις κιτρινισμού και ψέματος ώστε να πλήξουν την εικόνα της δημοτικής αρχής της πόλης μας. Όταν είναι γνωστό με τον πιο δημόσιο τρόπο ότι έχει σχεδιαστεί λύση για την οριστική μεταφορά των εγκαταστάσεων καθαριότητας σε νόμιμο χώρο, όταν μετά την εγκληματική κίνηση της εσπευσμένης κατεδάφισης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων ο Δήμος έλαβε και πάλι με δημόσιο τρόπο απόφαση για την προσωρινή μεταφορά του αμαξοστασίου σε άλλο δημοτικό χώρο, τα «παπαγαλάκια» εξακολουθούν να γράφουν για «προκλήσεις» του Δήμου και για δήθεν καταστροφές. Κάνοντας όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι η πλήρης διάλυση της καθαριότητας της πόλης, σε μια προσπάθεια να πλήξουν τη δημοτική αρχή και να στρέψουν τους πολίτες εναντίον της.

Από κοντά και κάποιοι νεόκοποι δημοσιογραφούντες στην πόλη που φροντίζουν να παράγουν στρεβλή πληροφόρηση και καταστροφολογία, τροφοδοτώντας τα οπαδικά μέσα με ανάλογο υλικό. Θαυμάστε πώς, σε ένα ρεσιτάλ κιτρινισμού, παρουσιάζει η τοπική «Φιλαηδόνα» του Νίκου Παπανικολάου την είδηση της μετατροπής του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής σε προσωρινό σταθμό απορριμματοφόρων: «Στη Νέα Χαλκηδόνα τα «βρώμικα» οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας της Νέας Φιλαδέλφειας. Το (πρώην!) Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ισοπεδώνεται από νωρίς το πρωί. Παρτέρια, πεζοδρόμια, δέντρα, σήματα θα αντικατασταθούν από ένα πάρκινγκ απορριματοφόρων». Τα οχήματα καθαριότητας του ενιαίου Δήμου, που εξυπηρετούν και τις δυο δημοτικές ενότητες, αναφέρονται σκόπιμα ως μόνο της Νέας Φιλαδέλφειας (με την ίδια λογική τα οχήματα της Νέας Χαλκηδόνας 8 χρόνια τώρα στάθμευαν στη Νέα Φιλαδέλφεια), το Πάρκο που ισοπεδώνεται δεν έχει λειτουργήσει εδώ και μια εικοσαετία, ενώ για τα παρτέρια κ.λπ. που καταστρέφονται οι κάτοικοι της πόλης μας είναι βέβαιο ότι μόλις τώρα έμαθαν την ύπαρξή τους.

Να πληροφορήσουμε, λοιπόν, τον συνήθως απόντα από τα Δημοτικά Συμβούλια, Νίκο Παπανικολάου, ότι στις 25 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο με διευρυμένη πλειοψηφία αποφάσισε την προσωρινή μεταφορά του αμαξοστασίου του Δήμου στο χώρο του ανενεργού Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (την απόφαση ψήφισε και ο επικεφαλής της παράταξης, υπό την οποία εκλέχθηκε ο ίδιος). Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε τι έκανε ο ίδιος στη θητεία του ως αντιδήμαρχος για το εγκαταλελειμμένο Πάρκο, όπως και ποια είναι η δική του πρόταση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην καθαριότητα της πόλης. Εκτός αν συνυπογράφει (όντας μέλος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) τις απειλητικές και υβριστικές ανακοινώσεις που εκδίδουν η Δικέφαλος και η Ερασιτεχνική…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *