Δήμος ΝΦ – ΝΧ: Νέες απειλές από τη Δικέφαλος Α.Ε – Να περιμένουμε και νέα επεισόδια βίας στην πόλη;

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Δικέφαλος ΑΕ και της ΑΕΚ με την οποία κατηγορούν το Δήμο για… παράνοια και ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα και άλλων υπηρεσιών, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το παιχνίδι πλέον γνωστό: πρώτα μια διαρροή που σε χρόνο ρεκόρ απλώνεται στα μέσα κίτρινης δημοσιογραφίας, που ξέρουν να δημοσιεύουν καρμπόν «ειδήσεις» βγαλμένες από non papers αλλά ποτέ δεν δημοσίευσαν μία ανακοίνωση του Δήμου. Μετά μία επίσημη ανακοίνωση της Δικέφαλος Α.Ε με απειλές για παρέμβαση εισαγγελέα. Μετά μία μήνυση από κάποιον «πολίτη» που τυχαίνει να είναι στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ή της Δικέφαλος Α.Ε.

Μήπως στο τέλος να περιμένουμε ακόμα μία τραμπούκικη επίθεση ή κάποια δολιοφθορά σε όχημα του Δήμου όπως μας έχει δείξει η συνήθης ακολουθία των γεγονότων; Σίγουρα πάντως δεν θα μας εκπλήξει…

Υ.Γ. Ο Δήμος θα λύσει το πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών καθαριότητας πολύ σύντομα. Οι νεοφώτιστοι  προστάτες του άλσους που λένε ψέματα ότι φύτεψαν δέντρα, ενώ όλοι ξέρουν ότι μόνο έκοψαν, ας κάνουν υπομονή μέχρι να λύσουμε ένα πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *