Ξεκίνησαν οι εργασίες μεταφοράς του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας

Λύση για τη στέγαση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου σχεδιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ, στο χώρο που τώρα βρίσκεται το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας. Να υπενθυμίσουμε ότι το προσωπικό της καθαριότητας εδώ και ένα μήνα βρίσκεται κυριολεκτικά στο δρόμο (!!!) ύστερα από την κατεδάφιση  των εγκαταστάσεων που βρίσκονταν στο Άλσος. Μια κατεδάφιση εκδικητική και με στόχο να πλήξει τη δημοτική αρχή,  αφού από τότε ο Δήμος κατήγγειλε ότι επιλέχθηκαν οι δικές του εγκαταστάσεις για κατεδάφιση «τη στιγμή που – μόνο στην Αττική – εκκρεμούν κάποιες εκατοντάδες αποφάσεις κατεδαφίσεων ιδιωτών σε δάση και αιγιαλούς».

Το ΚΕΠ θα μεταφερθεί ακριβώς απέναντι, στο χώρο που είχε παραχωρηθεί από τον Σπ. Σκλαβενίτη στο Δήμο Νέας Χαλκηδόνας επί θητείας Νίκου Παπαμικρούλη και μέχρι πριν ένα χρόνο λειτουργούσαν τα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Μάκη Σκλαβενίτη προκειμένου να λάβει την άδεια για την παραχώρηση του χώρου ώστε να γίνει ΚΕΠ. Η ανταπόκριση του κ. Σκλαβενίτη ήταν ιδιαίτερα θετική, ανανεώνοντας έτσι την παραχώρηση στο Δήμο ώστε να φιλοξενηθεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας.

Ταυτόχρονα, στον χώρο του σημερινού ΚΕΠ, θα γίνουν εργασίες ώστε να δημιουργηθούν ντουζιέρες, τουαλέτες,  αποδυτήρια και γραφεία για την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών στους εργαζόμενους της καθαριότητας. Οι εργασίες και στους δύο χώρους αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται η μεταφορά του ΚΕΠ.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *