Καθημερινή στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Ανατολικής Αττικής

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, υποστηρίζοντας το δίκτυο αλληλεγγύης στους πληγέντες, από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κατοίκους της Ανατολικής Αττικής έχει διαθέσει από χθες 31 Ιουλίου ένα από τα λεωφορεία του για τη μεταφορά στις πυρόπληκτες περιοχές.
Το λεωφορείο ξεκινά κάθε μέρα από το Δημαρχείο (Δεκελείας 97) στις 9:00 π.μ. και για την επιστροφή ξεκινά στις 15:00.
«Ήδη στις δυο πρώτες ημέρες συμμετέχουν εργαζόμενοι του Δήμου, αλληλέγγυοι πολίτες και πρόσφυγες από αυτοδιαχειριζόμενες δομές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τον καθαρισμό σπιτιών, διαλογή ειδών και όποια άλλη βοήθεια χρειάζονται οι τοπικές δομές στήριξης.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την οργανωμένη στήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.
Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος πολίτης επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, να προσέρχεται ή να τηλεφωνεί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα, τηλ. 2102532037, προκειμένου να δηλώσει τα στοιχεία του, την ιδιότητα, καθώς και την διαθεσιμότητα του».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *