Και οι παρέες γράφουν ιστορία… Συνάντηση μετά από 41 χρόνια απόφοιτων Φιλαδελφειωτών!

«Ρεπορτάζ» του αναγνώστη μας Μάκη Κοντοειδή από μια συνάντηση παλαιών συμμαθητών:

Ύστερα από 41 χρόνια, οι Φιλαδελφειώτες απόφοιτοι του 1977 του 1ου Κλασικού τμήματος του Εξατάξιου, τότε, Γυμνασίου Αρρένων της Νέας Φιλαδέλφειας -το σημερινό 1ο Λύκειο- κατάφεραν να συναντηθούν και να θυμηθούν όλοι μαζί τα όμορφα χρόνια του παρελθόντος! Η συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια, έγινε στου Λουκιδέλη το Σάββατο 29 Ιουλίου 2018 και οργανώθηκε από τον Θοδωρή Κοζιώκο και τον Σπύρο Κούρκουλο.
Οι ατομικές αναμνήσεις μας μετατράπηκαν σταδιακά μέσα από τη συζήτηση σε συλλογικές μνήμες! Είδαμε όλοι μαζί με κριτική ματιά την πορεία της γενιάς μας όλα αυτά τα χρόνια και, πραγματικά, μας δόθηκε η αίσθηση ότι όλα συντελέστηκαν τα προηγούμενα λεπτά!!! Κάποιοι συνεχίσαμε να μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, άλλοι λόγω συγκυριών σκορπίστηκαν στον ορίζοντα, αλλά επέστρεψαν εδώ στον τόπο τους με αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Κοινός μας παρανομαστής είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε ΟΛΟΙ μια ομάδα. Εμείς οι έφηβοι του παρελθόντος δηλώνουμε την παρουσία μας ως έφηβοι του παρόντος, με αδιάκοπο ενδιαφέρον για τους παλιούς συμμαθητές μας.

Προτείνουμε σε κάθε ηλικιακή ομάδα που πέρασε από τα σχολεία της πόλης μας και όχι μόνο, να τολμήσει ένα αντίστοιχο εγχείρημα και το αποτέλεσμα σίγουρα θα τους ευχαριστήσει όλους πολύ!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *