Ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις και στην πόλη μας

Ζημιές προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις σε πολλά σημεία της πόλης. Το πιο έντονο επεισόδιο καταγράφηκε στον Ποδονίφτη, πριν τη γέφυρα της οδού Χαλκίδος, όπου το ρέμα υπερχείλισε μετατρέποντας την οδό Περισσού σε… ποτάμι. Η Πυροσβεστική κλήθηκε να απαντλήσει ύδατα από υπόγεια, ενώ συνεργεία του Δήμου επενέβησαν για να απομακρύνουν φερτά υλικά και να καθαρίσουν την οδό Περισσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προβλήματα υπήρξαν επίσης:

  • Στο 2ο και 3ο ΕΠΑΛ, όπου έπεσαν δυο πεύκα. Απομακρύνθηκαν από συνεργεία του Δήμου.
  • Στο 2ο Δημοτικό Ν. Φιλαδέλφειας στην οδό Εφέσου, όπου υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.
  • Στην είσοδο της Εθνικής οδού από Αχαρνών προς Κηφισιά
  • Στον παράδρομο της Εθνικής οδού (Θεσσαλονίκης) κοντά στο βενζινάδικο της ΕΚΟ, όπου συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν φερτά υλικά
  • Στην Κοιμήσεως Θεοτόκου, όπου υπήρξε παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απάντληση υδάτων
  • Στην οδό Παλαμά, μπροστά από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου φερτά υλικά έφραξαν τις αποχετεύσεις. Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τις σχάρες και τα νερά απομακρύνθηκαν
  • Στο κτίριο του ΠΠΙΕΔ, όπου υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση υδάτων

Συνεργεία των διευθύνσεων Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών έδωσαν το παρών, ενώ όπως μας διαβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Γ. Ανεμογιάννης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα υπάρξει άμεσα η σύσταση επιτροπής για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών, ώστε να προωθηθούν στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. TΙΣ ΟΔΟΥΣ ΣΚΡΑ , ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΛΗΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ!!!! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *