Τριπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 25/7

Τριπλή συνεδρίαση την επόμενη Τετάρτη 25 Ιουλίου για το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι δυο είναι ειδικές και αφορούν τον οικονομικό απολογισμό – ισολογισμό του έτους 2015 και του έτους 2016 αντίστοιχα.

Η τρίτη είναι τακτική και έχει 16 θέματα:

 1. Επιστροφή ποσού, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος, και διάθεση σχετικής πίστωσης.
 2. Έγκριση μείωσης μισθώματος περιπτέρου επί των οδών Περικλέους & Κρήτης 28-Νέα Χαλκηδόνα.
 3. Έγκριση επιβολής προστίμου για αυθαίρετη κλάδευση δένδρου επί της πλατείας Κασίμη 4 – Νέα Φιλαδέλφεια, βάσει της αριθ. 30/2017 απόφασης Ε.Π.Ζ.
 4. Έγκριση 6ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2018.
 5. Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 6. Τροποποίηση/συμπλήρωση απόφασης 121/18 Δ.Σ. λόγω ένταξης προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
 7. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης και μελέτης του έργου: «Έργα αντιθορυβικής προστασίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» (Α.Μ. 113/18), Προϋπολογισμού: 2.830.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).
 8. Έγκριση διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας»
 9. ‘Εγκριση μελέτης Δημοτικής Συγκοινωνίας.
 10. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε. για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ορισμός και εξουσιοδότηση νομίμου εκπροσώπου για την υποβολή της αίτησης-προσφοράς και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
 11. Έγκριση τροποποίησης των Κανονισμών Λειτουργίας των προγραμμάτων  ΚΗΦΗ και Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 129/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 12. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ».
 13. Έγκριση οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης  (Α.Μ. 90/2018) με τίτλο «Ανάπλαση  κοινοχρήστων χώρων: 1. Κοινόχρηστου χώρου Τουραλί 2. Πλατεία Αγ. Μαρίνας».
 14. α) Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης Χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2018 – Δράσεις Περιβαλλοντικού ισοζυγίου» 2017 – 2018 του Πράσινου Ταμείου β) Λήψη απόφασης  για κάλυψη από ίδιους πόρους του επιπλέον ποσού από την χρηματοδότηση του έργου στον άξονα προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του Πράσινου Ταμείου Τίτλος έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων: 1. Κοινόχρηστου χώρου Τουραλί 2. Πλατεία Αγ. Μαρίνας»  (A.M. 90/2018).
 15. Λήψη απόφασης επί της πρότασης του Δήμου Νέας Ιωνίας για τροποποίηση του Ε.Ρ.Σ. σε τμήμα του Ο.Τ. 445 για επιβολή νέων όρων και περιορισμών δόμησης, με τον χαρακτηρισμό τμήματός του ως κοινοχρήστου, βάσει της αριθ. 52/2017 απόφασης Ε.Π.Ζ..
 16. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *