Σταθερά στον… αγώνα της παραπληροφόρησης και των fake news

Στις 12 Απριλίου, πριν από τρεις μήνες ακριβώς, ο Δήμος με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την λειτουργία της πρώτης δομής πρωτοβάθμιας υγείας στην πόλη. Ο Δήμος μας από τους πρώτους πρόσφερε το δημοτικό κτίριο στην Μαραθώνος 29, όπου στεγαζόταν το πρώην Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Χαλκηδόνας και έκανε τις απαραίτητες εργασίες για να μετατραπεί σε ένα λειτουργικό κέντρο υγείας, φροντίζοντας να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τη μαζική εγγραφή της δημοτικής αρχής στην 1η ΤΟΜΥ

Ακολούθησαν μια σειρά ενέργειες στήριξης αυτής της δομής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ήδη φθάσει σχεδόν 1000 εγγεγραμμένους. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πλατεία Κερκύρας, πάλι σε δημοτικό ακίνητο. Στο μεταξύ σε μια σειρά δραστηριότητες του Δήμου, όπως για την εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς, οι δημοτικές υπηρεσίες συνεργάζονται με την ΤΟΜΥ.
Δικαίως, λοιπόν, ο γνωστός… αδάμαντας της τοπικής δημοσιογραφίας χαρακτηρίζει την ΤΟΜΥ «αναμφίβολα απαραίτητη δομή». Μόνο που την ανακάλυψε μόλις χθες 14/7, αφού μέχρι σήμερα η «ενημερωτική» του σελίδα φροντίζει να αποκρύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα του Δήμου, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να γράφει… κατεβατά ολόκληρα για να αποδείξει πόσο «άχρηστη» είναι η δημοτική αρχή. Αλλά και στη χθεσινή του ανάρτηση για την ΤΟΜΥ φρόντισε να παράξει μερικές ψεύτικες ειδήσεις.
«Επιδεικτικά απούσα η δημοτική αρχή» από τα εγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ γράφει στον τίτλο, κι ας ήταν παρών ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, όπως φαίνεται στο ίδιο το κείμενο που δημοσιεύει, αλλά και σε μια φωτογραφία, που φρόντισε να την τοποθετήσει στον… πάτο της ανάρτησης.
Αυτός που μέχρι σήμερα ούτε είδε, ούτε άκουσε για τη λειτουργία της νέας αυτής δομής, αυτός που δεν έχει γράψει κουβέντα γι αυτό το θεσμό εδώ και ένα χρόνο από τότε που νομοθετήθηκε, αυτός που δεν χάνει ευκαιρία να χτυπά την κυβέρνηση προβάλλοντας τις ακραιφνώς φιλελεύθερες ιδέες του, «θυμήθηκε» να δημοσιεύσει την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για να μιλήσει πάλι για… «δεκάδες αποχωρήσεις» από τη Δύναμη Πολιτών. Ακριβώς όπως κατασκεύασε την είδηση της αποχώρησης στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ από την παράταξη της δημοτικής πλειοψηφίας, ακριβώς όπως χειρίζεται μια σειρά ειδήσεις παράγοντας ακατάπαυστα παραπληροφόρηση και fake news. Άξιος ο μισθός του…

Υ.Γ. Προκαλεί εντύπωση πώς αυτός ο ακραιφνής νεοφιλελεύθερος προσεγγίζει τον (τοπικό) ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να διεισδύσει σε ένα αριστερό ακροατήριο. Λέτε μετά τη Ν.Δ. και το άδοξο πέρασμα από το «κόμμα» της Ντόρας να έχει βάλει πλώρη για αλλού;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *