Ύποπτες κινήσεις στην περιοχή Μπριτάνια – Τεγόπουλου

Μια περίεργη κινητικότητα υπάρχει στην περιοχή των εγκατελελειμμένων εργοστασίων Μπριτάνια και Τεγόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως μας καταγγέλλουν περίοικοι, στην περιοχή εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν κάνει την εμφάνισή τους άτομα εταιρείας security, τα οποία μάλιστα έχουν τοποθετήσει και τραπεζάκι σε δημοτικό χώρο πίσω από το παλιό εργοστάσιο πλαστικών (Τεγόπουλος). Σε ερωτήσεις κατοίκων και περαστικών, οι οποίοι με έκπληξη βλέπουν αυτές τις κινήσεις, τα άτομα ατυτά απάντησαν ότι έχουν τοποθετηθεί από τον… Μελισσανίδη.
Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγέλθηκε από κατοίκους και σε ανθρώπους του Δήμου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην περιοχή και τα άτομα αυτά που πραγματοποιούν 24ωρες βάρδιες, τους παρέπεμψαν για οποιαδήποτε απάντηση στην εταιρεία security, η οποία όμως ποτέ δεν απάντησε.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας τις αιτιάσεις της δημοτικής αρχής και όσων από την αρχή κατήγγειλαν ότι το γήπεδο είναι απλά τμήμα ενός ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης εμπορικών και άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα επανέλθει σύντομα με νεώτερο ρεπορτάζ.

Δείτε και παλαιότερο ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ από την έξαρση εμπρησμών στην περιοχή

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *