Επιτυχημένες παραστάσεις της Λοκαντιέρας από το Δρώμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δυο παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project στο  Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου.

Η Θεατρική ομάδα παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «Λοκαντιέρα» (βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κάρλο Γκολντόνι). Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον το θέαμα που προσέφερε η θεατρική ομάδα και την πρώτη, αλλά και την δεύτερη μέρα που παρόλο που η παράσταση μεταφέρθηκε στον εσωτερικό χώρο λόγω βροχής οι θεατές ήταν παρόντες για να επικροτήσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Οι θεατές είδαν το Π.Π.Ι.Ε.Δ να μετατρέπεται σε μια λοκάντα και μέσα από την «κλειδαρότρυπα» παρακολούθησαν τον έρωτα του Ιππότη γα την Μιραντολίνα και τις παράλληλες ιστορίες μέσα σ’ αυτήν.

Η ομάδα Δρώμενο απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο, την αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού Ευτυχία Παπαλουκά και την αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ Ρένα Χωρέμη για την παραχώρηση του ΠΠΙΕΔ ως χώρο προβών και παράστασης και την ενταξή των παραστάσεων στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Δήμου ΝΦ – ΝΧ. Επίσης στην ΟΑΣΗ Φυσιολατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο για την υποστήριξη, στους χορηγούς Σκλαβενίτης και Άλφα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και στους συνεργάτες Σταύρο Γκόγκο, Κωνσταντίνα Ευθυμίου και Γιώργο Δρογγίτη. Τέλος, απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες θεατές για την συμπαράστασή τους και το θερμό τους χειροκρότημα που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *