Ποιος πρότεινε να γίνει το γήπεδο αλλού; Αποκάλυψη μετά από 3 χρόνια

Εκνευρίστηκε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης από την ανάρτηση της παραπάνω φωτογραφίας, που τον δείχνει να χαιρετά τον Δ. Μελισσανίδη. Και στην προσπάθειά του να αποσείσει τις όποιες κατηγορίες ότι συναλλάσσεται με μεγάλα συμφέροντα και φυσικά να κρύψει τις ευθύνες του για την κατεδάφιση των εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ομολόγησε μια αλήθεια. Διαβάστε πώς σχολίασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Πάνος Σκουρλέτης: Κι όμως υπάρχουν σχόλια. Η φωτογραφία είναι από συνάντηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΑΕΚ και το Δήμο (παρουσία του Δημάρχου). Είναι τότε που παρουσία πάρα πολλών, διατύπωσα την άποψη να παει το γήπεδο στο χώρο πίσω απο την Renault και ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδελφιας δεν την υποστήριξε (Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί). Τα συμπεράσματα δικά σας… Μπορώ να επανέλθω και για την υπόθεση των απορριμμάτων…

Αλήθεια, ο κ. Σκουρλέτης ήταν τελικά ο εμπνευστής της… πρότασης για τη Ρενώ; Και γιατί τρία χρόνια τώρα επιμένουν οι δημοσιογραφικές διαρροές ότι την πρόταση έκανε ο Άρης Βασιλόπουλος; Τι σκοπό εξυπηρετούσε η στοχοποίηση του δήμαρχου, όπως βλέπουμε στο «πολεμικό» ρεπορτάζ της εποχής:

Αλλά αφού θυμάται ο κ. υπουργός αυτή τη συνάντηση και το τι διημήφθη, γιατί ξεχνά τον τρόπο που απάντησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην πρότασή του; «Να πάει εκεί το δημαρχείο του ο δήμαρχος», είπε ο κ. Μελισσανίδης, με το γνωστό πολιτισμό που τον διακρίνει κόβοντας κάθε συζήτηση που θα αμφισβητούσε τις επιλογές του.
Κάπως έτσι άδοξα τελείωσε η παρέμβαση του κ. υπουργού στην υπόθεση του γηπέδου. Μετά, αυτός που είχε εναλλακτική πρόταση αλλά δεν τη… δέχτηκε ο δήμαρχος, έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου χωρίς να αλλάξει ούτε ένα σημείο στίξης, αγνοώντας τόσο την αρνητική γνωμοδότηση του Δήμου, όσο και τις παρατηρήσεις – ενστάσεις της Περιφέρειας Αττικής. Και μόλις προχθές πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τις εκκλήσεις (όχι μόνο του δημάρχου της πόλης μας, αλλά και άλλων δημάρχων που ομόφωνα υποστήριξαν το αίτημα) να δώσει παράταση στην κατεδάφιση, ώστε να προλάβει ο Δήμος να υλοποιήσει τη μετεγκατάσταση της Καθαριότητας, βάσει της απόφασης που ο ίδιος έχει υπογράψει.

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί, λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια χρεώθηκε στο δήμαρχο η πρόταση για τη μεταφορά του γηπέδου αλλού; Μήπως επειδή έτσι εξυπηρετούνταν η τρομακτική προπαγάνδα περί δήθεν «αρνητή του γηπέδου»;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *