Διανομή προϊόντων σε 5μελείς – 8μελείς οικογένειες δικαιούχων ΤΕΒΑ

Διανομή προϊόντων επισιτιστικής βοήθειας σε απόρους θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου. Αφορά αποκλειστικά 5μελείς έως 8μελείς οικογένειες οι οποίες έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ και είναι εγγεγραμμένες έως την 1η Ιουλίου 2018.

Η διανομή γίνεται από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας στην περιοχή Απομάχων, Πλατεία Κυθήρων (Στάση Αγ. Κοσμάς).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ και την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τα προϊόντα απαιτείται επικυρωμένη εξουσιοδότηση. Επίσης οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι ή άλλο μέσο για την παραλαβή, λόγω αυξημένου βάρους των προϊόντων (15 κιλά ανά άτομο).

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *