Η πόλη ευχαριστεί…

Ευχαριστεί θερμά τη Δικέφαλος Α.Ε. που μετά την αφαίρεση 6 στρεμμάτων δασικής έκτασης από το άλσος για την ανέγερση του γηπέδου, προχώρησε στο γκρέμισμα των δημοτικών εγκαταστάσεων καθαριότητας που βρίσκονταν εκεί για περισσότερα από 30 χρόνια χωρίς να ενοχλούν επ’ ουδενί το γήπεδο.
Ευχαριστεί την κυβέρνηση και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας που σε περιπτώσεις παράνομων χωματερών (όχι αμαξοστασίων) ανά τη χώρα στέλνουν τα ΜΑΤ να περιφρουρήσουν τη λειτουργία τους, αλλά εδώ ανέθεσαν σε μία ιδιωτική εταιρία να γκρεμίσει δημοτικές εγκαταστάσεις.
Ευχαριστεί τέλος την πολιτεία για τη συνδρομή της στις προσπάθειες του Δήμου για την εξεύρεση νόμιμου και αδειοδοτημένου χώρου ώστε να λυθεί έγκαιρα ένα πρόβλημα 3 δεκαετιών.
Ευχαριστεί τέλος εκείνο το τμήμα της αντιπολίτευσης που πανηγυρίζει για το γκρέμισμα των δημοτικών εγκαταστάσεων καθαριότητας και την ίδια στιγμή ξεσηκώνει την τοπική κοινωνία για να μην πάνε οπουδήποτε αλλού στα όρια του Δήμου μας.

Η πόλη σας είναι ευγνωμονούσα που την αφήσατε μέσα στο καλοκαίρι χωρίς εγκαταστάσεις καθαριότητας, δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία οι κάτοικοι της περιοχής Αιγιαλείας που αγωνίζονται καιρό να κλείσει ο παράνομος ΧΥΤΑ Αιγείρας. Εκεί δεν βρέθηκε κανείς να κατεδαφίσει τις παράνομες εγκαταστάσεις. Η μοναδική δημοτική εγκατάσταση σε όλη την Ελλάδα που κρίθηκε άμεσα κατεδαφιστέα είναι του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *