Ανώνυμα «τρωκτικά» οργανώνουν βρώμικο πόλεμο στην πόλη

Συντονισμένα με τις επώνυμες «εγκληματικές» αποφάσεις κατά των υποδομών καθαριότητας της πόλης κινούνται κάποιοι μέσα στην πόλη επιλέγοντας την ανωνυμία για να ξεσηκώσουν πόλεμο ενάντια στη δημοτική αρχή. Διακινώντας ανώνυμα χαρτιά μιλούν για «δημιουργία αυτοσχέδιου γκαράζ απορριμματοφόρων» σε οικόπεδο που ανήκει στο Δήμο, στον παράδρομο της Εθνικής οδού και κινδυνολογούν μιλώντας για «δυσοσμία, μόλυνση και τρωκτικά».

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά αυτές τις ανώνυμες καταγγελίες, ο Δήμος ενημέρωσε ήδη τους κατοίκους της περιοχής ότι στο δημοτικό οικόπεδο επί των οδών Σελευκείας και Θεσσαλονίκης πρόκειται να σταθμεύσουν προσωρινά «καθαρά» οχήματα του Δήμου (φορτηγά, γερανοί κ.ά.) και καταγγέλλει τους ανωνυμογράφους, ότι μονδικό τους στόχο έχουν να πλήξουν τη δημοτική αρχή.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου:

Απάντηση σε ψευδείς ανώνυμες ανακοινώσεις για την περιοχή  του «Αστέρα» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Στα πλαίσια ενός βρώμικου και χωρίς αρχές πολέμου που διεξάγεται στη δημοτική αρχή, μοιράστηκε στην περιοχή σας σήμερα ένα ανώνυμο έγγραφο γεμάτο ψέματα και ανακρίβειες με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πανικού στην γειτονιά.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αγορά συγκεκριμένου οικοπέδου εντός της ΒΙ.ΠΕ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μπορεί να χωροθετηθεί νόμιμα το νέο αμαξοστάσιο και οι εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου μας. Στο δημοτικό οικόπεδο επί των οδών Θεσσαλονίκης και Σελεύκειας θα σταθμεύουν προσωρινά «καθαρά» οχήματα του Δήμου (φορτηγά, γερανοί, κ.α) και όχι απορριμματοφόρα, όπως συκοφαντικά διαδίδουν κάποιοι ανώνυμοι με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τη δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή, με μοναδικό γνώμονα την προστασία των κατοίκων και το δημόσιο συμφέρον ουδέποτε εξέτασε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όχι μόνο θα ήταν παράνομο, αλλά και επιβλαβές για τους κατοίκους.

Όσο για τα περί αρουραίων, που δήθεν θα κατακλύσουν την περιοχή, ας τους αναζητήσουν καλύτερα στον καθρέφτη τους οι ανώνυμοι συντάκτες αυτών των ψευδών κειμένων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *