Αισχρή προβοκάτσια κατά του Δήμου για να «ντοπάρουν» τους οπαδούς – ανανεωμένο

Σε μια προσπάθεια «ντοπαρίσματος» των οπαδών της ΑΕΚ οι οπαδικές σελίδες δεν έχουν κανένα φραγμό στην παραγωγή ψευδών και προβοκατόρικων «ειδήσεων». Έτσι και τώρα «ανακάλυψαν» εντολή του Δήμου να παρκάρουν όλα τα απορριμματοφόρα εντός των εγκαταστάσεων για να «φρενάρουν την κατεδάφιση», προσπαθώντας να φτιάξουν το αναγκαίο «κλίμα» για να προχωρήσουν στην υλοποίηση της κατεδάφισης των δημοτικών εγκαταστάσεων, όπως έχει αποφασίσει ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στο Attica TV χαρακτήρισε για άλλη μια φορά «εγκληματική» την απόφαση και ότι όσοι έλαβαν και θα υλοποιήσουν αυτή την απόφαση αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες απέναντι στην πόλη και στους κατοίκους της.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/7/2018 – 21:00

Δελτίο τύπου κυκλοφόρησε πριν από λίγο ο Δήμος για το θέμα:

Άλλη μία αισχρή και μεθοδευμένη «διαρροή» εναντίον του Δήμου μας

Με ταχύτητα φωτός, τα γνωστά παπαγαλάκια της αθλητικής ενημέρωσης (αυτοί που απλώς αναπαράγουν non papers των εργοδοτών τους) κυκλοφόρησαν την είδηση ότι «ο Βασιλόπουλος έχει παρκάρει τα απορριμματοφόρα στο γκαράζ του Δήμου για να παρεμποδίσει την αυριανή κατεδάφιση». Χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία πηγή, χωρίς καμία ένδειξη γι’ αυτό, απλώς και μόνο επειδή αυτό σκέφτηκαν κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι προκειμένου να φανατίσουν έναν φίλαθλο κόσμο. Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από αυτούς που η άποψή τους και το τι δημοσιεύουν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το ποιος τους χρηματοδοτεί ή τους δίνει διαφήμιση.

Σε μία πολιτεία που θέλει να λέγεται ευνομούμενη θα αντιμετώπιζαν ήδη τις συνέπειες του νόμου αυτοί που χρόνια τώρα εκτοξεύουν απειλές, στοχοποιούν ανθρώπους και καλύπτουν επεισόδια βίας. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί και επιδίδονται σε οποιαδήποτε συκοφαντική «είδηση», μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν «κλίμα».

Προς ενημέρωση και απογοήτευσή τους λοιπόν, ενημερώνουμε τα εξής: ο χώρος του αμαξοστασίου είναι άδειος και μπορούν να προχωρήσουν στο προσχεδιασμένο έγκλημά τους όποτε αυτοί κρίνουν. Είτε αύριο, είτε μεθαύριο. Να γνωρίζουν όμως ότι αυτό το έγκλημα δεν πρόκειται ποτέ να το συγχωρήσουν οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι και μνήμη έχουν και άποψη για ό,τι συμβαίνει.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *