Συνέντευξη τύπου δίνει την Τετάρτη ο Ά. Βασιλόπουλος

Συνέντευξη τύπου θα δώσει την Τετάρτη 27 Ιουνίου ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος για να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του Δήμου για την πρωτοφανή απόφαση άμεσης κατεδάφισης των εγκαταστάσεων καθαριότητας και τις εγκληματικές συνέπειες της για τη Δημόσια Υγεία στην πόλη. Είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των αρμόδιων υπουργών, μπροστά στον κίνδυνο να μείνει η πόλη χωρίς τις απαραίτητες υποδομές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων.

Ως γνωστό ο Δήμος έχει ζητήσει ολιγόμηνη παράταση παραμονής των υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο άλσος, ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγοράς και μετεγκατάστασης σε νέες νόμιμες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι ήδη δρομολογημένες. Παρόλα αυτά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής όρισε ημερομηνία κατεδάφισης την 5η Ιουλίου 2018 και αναθέτει μάλιστα την υλοποίηση της κατεδάφισης στην εταιρεία που κατασκευάζει το γήπεδο.

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 12.00, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ και αναμένεται να παραβρεθούν δήμαρχοι της Αττικής, οι οποίοι θα εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο Δήμο μας και παράλληλα θα παρουσιάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τομέα της καθαριότητας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *