Σε λειτουργία και η 2η Μονάδα Υγείας στην πόλη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη 2η Τοπική Μονάδα Υγείας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που στεγάζεται  στην οδό Σαρανταπόρου 21, Πλατεία Κερκύρας.

Η 2η Τ.ΟΜ.Υ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στελεχώνεται προς το παρόν με παθολόγους, κοινωνική λειτουργό, επισκέπτριες υγείας, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό  και λειτουργεί καθημερινά 7:00 με 15:00, τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών, ενώ αναμένεται περαιτέρω στελέχωση με έναν παθολόγο ή γενικό ιατρό, παιδίατρο καθώς και διεύρυνση του ωραρίου ως τις 22:00, για τα οποία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ενήλικους κατοίκους της περιοχής, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ιατρική εξέταση, συνταγογραφήσεις, εμβολιασμούς,  έκδοση βεβαιώσεων υγείας, δράσεις πρόληψης, ψυχοκοινωνική στήριξη.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα κάτωθι :

  • ΑΜΚΑ
  • Φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης
  • Φωτοαντίγραφο Λογαριασμού ΔΕΚΟ στο όνομά τους ή άλλου εγγράφου απόδειξης διεύθυνσης κατοικίας ή σχετική υπεύθυνη δήλωση

Κύριος στόχος είναι η ισότιμη και εύκολη πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής σε μονάδες πρωτοβάθμιας Υγείας για υγειονομική φροντίδα και συμβουλευτικές υπηρεσίες  και η δημιουργία ενός φακέλου με το ιατρικό ιστορικό για κάθε πολίτη ώστε τα νοσοκομεία να μην αποτελούν πλέον  πρώτη επιλογή.

Οι ιατροί και το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό δέχονται κατόπιν ραντεβού αλλά και έκτακτα περιστατικά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-2797265 και 210-2773865, το FAX 2102796278 και ηλεκτρονική δ/νση 2tomy-neasfiladelfeias@1dype.gov.gr

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *