Αναστάτωση και από νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας

«Τσουνάμι» φαίνεται ότι σήκωσε η κινητοποίηση των κατοίκων στην Αγία Μαρίνα κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Ήδη σε άλλη μια γειτονιά οι κάτοικοι ενεργοποιήθηκαν μόλις αντιλήφθηκαν ότι σχεδιάζεται η εγκατάσταση κεραίας άλλης εταιρείας αυτή τη φορά.

Κάτοικοι της οδού Καππαδοκίας και των γύρω δρόμων έχουν ήδη συγκεντρώσει υπογραφές και απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή ζητώντας να κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες για να μην προχωρήσει η εγκατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση των κατοίκων μαζί με τη δημοτική αρχή για να μεθοδεύσουν τις ενέργειές τους.

Αυτό που αξίζει να σχολιαστεί είναι ότι οι κινητοποιήσεις των πολιτών λειτουργούν πολλαπλασιαστικά και ενεργοποιούν τους κατοίκους, ξεπερνώντας τα υποβολιμαία δημοσιεύματα που απέδιδαν την ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής σε… προεκλογικούς λόγους. Οι πολίτες κινητοποιούνται όταν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα και κρίνουν τη στάση και των τοπικών πολιτικών δυνάμεων και δημοτικών παραγόντων, αλλά και όσων έχουν δημόσιο λόγο. Αυτό βέβαια δεν μπορούν να το αντιληφθούν όσοι έχουν… αλλεργία στις διεκδικήσεις και στέκονται εχθρικά από θέση «αρχής» στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *