«Το κείμενό μας δεν προοριζόταν για τα ΜΜΕ», λένε τα τρία μέλη της Δύναμης Πολιτών

Αιχμές για παραποίηση του περιεχομένου του κειμένου τους, το οποίο όπως κατηγορηματικά αναφέρουν δεν προοριζόταν για τα ΜΜΕ, κάνουν τα τρία μέλη της Δύναμης Πολιτών, των οποίων κείμενο «διέρρευσε» σε τοπικά μέσα. Οι Δημήτρης Μπαμπάκος, Ελένη Παπανικολάου και Γιάννης Γρημανέλλης με ανακοίνωση που έστειλαν πριν λίγο μέσω του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν:

«Κάθε δημοκρατική πολυσυλλεκτική παράταξη, όπως είναι η Δύναμη Πολιτών, πρέπει να διατηρεί ζωντανό τον εσωτερικό διάλογο μεταξύ των μελών της.

Για εμάς η προφορική ή γραπτή ανταλλαγή απόψεων αποτελεί τη πεμπτουσία της δημοκρατίας και των καλών σχέσεων μεταξύ μας. Στο πλαίσιο αυτό και για εσωτερική χρήση, συμπεριλαμβάνεται το κείμενο που δημοσιεύτηκε με τις υπογραφές μας το οποίο σίγουρα δεν προοριζόταν για τα ΜΜΕ. Τίποτα το κακό δεν υπάρχει στη δημοσίευσή του (εκτός φυσικά από τον τρόπο και τον στόχο) και στο βαθμό βεβαίως που δεν παραποιείται το περιεχόμενό του απομονώνοντας φράσεις, κάτι που δυστυχώς γίνεται αυθαίρετα και κατά κόρον από συγκεκριμένα Site και εφημερίδες, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την αντιπαράθεση με τη Δημοτική αρχή».

Όπως γίνεται σαφές, ένα εσωτερικής χρήσης κείμενο δημοσιεύτηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση από τους υπογράφοντες και μάλιστα με παραποίηση του περιεχομένου του  για να υπηρετήσει την «εργολαβική αντιπαράθεση» με τη δημοτική αρχή. Νέα ήθη στα ΜΜΕ της πόλης μας…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *