Δύο νέα βρεφικά τμήματα στους παιδικούς σταθμούς της πόλης

Με δυο νέα βρεφικά τμήματα ενισχύονται οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, μετά την απόφαση που έλαβε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 13 Ιουνίου. Τα δυο νέα τμήματα θα δημιουργηθούν στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ν. Φιλαδέλφειας και στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ν. Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος σε σχετική ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, με την ίδρυση των νέων τμημάτων από ένα τμήμα που υπήρχε τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν ανέλαβε αυτή η δημοτική αρχή, θα λειτουργούν πέντε τον Σεπτέμβριο του 2018. Μάλιστα έχουν εκπονηθεί οι μελέτες και σύντομα πρόκειται να εκδοθεί άδεια για νέο βρεφονηπαικό σταθμό τη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια, στο Πάρκο Μουστακλή.

Αν συνυπολογίσουμε ότι από τον Σεπτέμβριο όλα τα παιδιά της πόλης άνω των 4 χρόνων θα παρακολουθούν υποχρεωτικά το νηπιαγωγείο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνολικά πάνω από 150 παιδάκια επιπλέον θα έχουν εισαχθεί στο δημόσιο δωρεάν σύστημα βρεφονηπιακής και προσχολικής αγωγής στο Δήμο στη διάρκεια των τεσσάρων αυτών χρόνων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *