Άλλη δουλειά δεν κάνει η Δικέφαλος… στέλνει εξώδικα στον Δήμο

Και νέο εξώδικο έστειλε σήμερα η Δικέφαλος ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, καλώντας τον να «απέχει από κάθε παράνομη και ποινικώς κολάσιμη πράξη ή συμπεριφορά».

Σε μια ακατανόητη από πρακτική άποψη κίνηση η πλευρά της ΑΕΚ επιμένει να συντηρεί ένα επιθετικό κλίμα. Χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος και επικαλούμενη τα… συμφέροντα του δήμου και των δημοτών από τυχόν ανάκληση των αποφάσεων παραχώρησης του Άλσους, ζητά να μην γίνουν εργασίες εντός του άλσους. Μάλιστα κοινοποιεί το εξώδικο εκτός από τον δήμαρχο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον υπηρεσιακό προϊστάμενο της διεύθυνσης Καθαριότητας και στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο επισείοντας τις επαπειλούμενες ποινές κάθειρξης και χρηματικών προστίμων, στοχεύοντας στον εκφοβισμό των εργαζομένων.

«Πολιτική κίνηση» τη χαρακτηρίζουν στελέχη του Δήμου με τα οποία επικοινώνησε ο ΠΟΛΙΤΗΣ και «εμμονή σε δικαστικές εμπλοκές» που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής.

«Εμείς αντιθέτως έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε», λένε τα ίδια υψηλόβαθμα στελέχη. «Έχουμε να ολοκληρώσουμε την ανάπλαση του άλσους, να κατασκευάσουμε σύγχρονο πολιτιστικό χώρο στο στρατιωτικό εργοστάσιο, να διευρύνουμε τη λειτουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας, να λειτουργήσουμε τη δίχρονη προσχολική αγωγή, να παρέχουμε ένα ευρύ πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής».

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *