Μπασκετάκι και τον Ιούνιο από τον Ιωνικό

Οι δράσεις των ακαδημιών του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται και τον Ιούνιο, με πρώτο σταθμό το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου όπου διοργανώνονται δύο ημέρες «ανοικτές» για το κοινό.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν:
1) Για το Καλοκαιρινό Camp το οποίο θα λειτουργήσει για δύο περιόδους, τεσσάρων εβδομάδων συνολικά (18-29 Ιουνίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου), πρωινές ώρες (08:00-15:00),
2) Για τις απογευματινές προπονήσεις οι οποίες θα γίνονται κάθε απόγευμα, για 6 εβδομάδες (18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου).
Τη Κυριακή 17 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να ενημερωθούν από κοντά από τους προπονητές για τη φιλοσοφία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Έτσι, όσοι μείνουν το καλοκαίρι στη πόλη μας έχουν τη δυνατότητα πρωινών και απογευματινών προπονήσεων ενώ όσοι φύγουν για διακοπές θα ξέρουν από τώρα τον σχεδιασμό της νέας αθλητικής και αγωνιστικής περιόδου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *