Γίνεται κατάληψη στην πόλη;

Πριν ένα χρόνο ο τοπικός τύπος ενοχλούνταν από τις συμβολικές καταλήψεις στις οποίες καλούσαν τα συνδικάτα. Σήμερα;

Μια πρωτοφανής συσκότιση της πραγματικής κατάστασης επιχειρείται από τοπικά μέσα ενημέρωσης, που δεν έχουν δει, δεν έχουν αποτυπώσει μια εικόνα για την κατάληψη που πραγματοποιούν κάποιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές του άλσους, στο όνομα μιας οπαδικής οργάνωσης, πρεμποδίζοντας τις υπηρεσίες καυθαριότητας του Δήμου.
Οι ίδιοι που όταν οι εργαζόμενοι ή άλλες συλλογικότητες κάνουν κάποια κινητοποίηση, ή πραγματοποιούν μια συμβολική κατάληψη γεμίζουν με εικόνας «καταστροφής» τις ιστοσελίδες τους, γράφοντας πύρινα άρθρα υπέρ της νομιμότητας σήμερα καλύπτουν ανερυθρίαστα μια παρανομία που στρέφεται ενάντια στην υγεία και την ασφάλεια εργαζομένων και δημοτών.

Από κοντά και μια σειρά τοπικοί «παράγοντες» που βρήκαν την ευκαιρία να βάλλουν κατά της δημοτικής αρχής, υιοθετώντας όλα τα επιχειρήματα των «οπαδών» και συνυπογράφοντας τις επιθετικές ανακοινώσεις της Δικέφαλος ΑΕ.
Για άλλη μια φορά στην πόλη μας παίζεται ένα παιχνίδι στις πλάτες των κατοίκων, ενάντια στα συμφέροντα της πόλης, όταν μάλιστα έχει αρχίσει να υλοποιείται μια λύση για την μεταστέγαση των εγκαταστάσεων που βρ΄σικονται εκεί 40 χρόνια.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *