Ο Δήμος ανακοινώνει ότι ολοκληρώνει το ξεχορτάριασμα στο Άλσος

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ενημερώνει ότι ολοκληρώνεται η κοπή χόρτων στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας, που όπως κάθε χρόνο γίνεται κατά προτεραιότητα για λόγους πυρασφάλειας και προφύλαξης του Άλσους. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα το ξεχορτάριασμα στους χώρους πρασίνου, πλατείες, δεντροστοιχίες κλπ σε όλες τις άλλες περιοχές του Δήμου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. καλημέρα σας, ωραίο το αρθρο – ενημέρωση για το ξεχορτιάρισμα του Άλσους μας, μήπως να ενημερώσετε να ξεχορταριάσουν και το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου που παίζουν τα παιδιά μας μπασκετ στη ΦΕΑ και φοβόμαστε ότι θα «ξεπηδήσουν» φίδια και αρκούδες από τα χόρτα που είναι γύρω γύρω?
    Μήπως να πείτε και για τον λαχανόκηπο που αντί για λαχανόκηπος έχει γίνει οικόπεδο για τις ακαθαρσίες των σκυλιών ? και αναρωτιέμαι κούνιες που μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας που πηγαίνουν στο 2ο Νηπιαγωγείο και στο Σπαθάρη? γιατί λαχανόκηπος εδώ και εναμιση χρόνο που ξανάρθα στην Φιλαδέλφεια δεν βλέπω και το χειρότερο δεν έχω που να πάω τα παιδιά μου για κούνιες και μην μου πείτε για την παιδική χαρά που είναι δίπλα στον παιδικό σταθμό γιατί είναι για μωρά…Μήπως λέω εγώ, σαν μάνα και γέννημα θρέμα Φιλαδελφιώτισσα να ξαναγίνουν οι κούνιες που υπήρχαν στην παιδική χαρά των παιδικώ ν μου χρόνων ? γιατί όπως ενημερώνομαι καθημερινά από την εφημερίδα σας λέτε ότι γίνονται και θαύματα από το Δημο μας αλλά δυστυχώς αυτό που βλέπω έναμιση χρόνο που ξαναγύρισα στην Πόλη που αγαπώ, μόνο λόγια και όχι πράξεις…ελπίζω ο Δημος μας να ξαναγινει φιλικός πρός τα παιδιά και στις οικογένειες…Με φιλικούς χαιρετισμούς Γλυκερία Κάτση
    Υ.Γ. εαν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να απευθυνθώ για τον «λαχανόκηπο? και για το ξεχορταριασμα ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *