Επίθεση οπαδικής σελίδας σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για την ψήφο του

Επίθεση εξαπέλυσε γνωστή οπαδική ιστοσελίδα της ΑΕΚ σε δημοτικό σύμβουλο της πόλης επειδή υπερψήφισε το ψήφισμα που τελικά υιοθετήθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στην έκτακτη συνεδρίαση της Παρασκευής 1/6.

Συγκεκριμένα σε κείμενο που αναρτήθηκε επειχειρείται η στοχοποίηση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Παπανικολάου, επειδή όντας και σύμβουλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ «τάχθηκε κόντρα στα «θέλω» του σωματείου», όπως αναφέρει. Να θυμίσουμε ότι το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. απλά καλεί τους καταληψίες σε άμεση αποχώρηση από το χώρο αναγνωρίζοντας τους σοβαρούς κινδύνους που προκύπτουν από την παρεμπόδιση λειτουργίας των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου. Το ψήφισμα αυτό υπερψήφισαν έξι σύμβουλοι από τρεις παρατάξεις της δημοτικής αντιπολίτευσης και ένας ανεξάρτητοςαπό τους δέκα συνολικά συμβούλους της μειοψηφίας που παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία, συγκροτώντας έτσι μια ευρύτατη πλειοψηφία.

Με το κείμενο της οπαδικής σελίδας ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης ουσιαστικά εγκαλείται γιατί ψήφισε για τα συμφέροντα της πόλης του.

Στο ίδιο κείμενο διαβάζουμε και την… αιτιολόγηση της απουσίας του Γ. Αράπογλου: «θεώρησε ότι η δημοτική αρχή αποφάσισε με τεράστια καθυστέρηση να απευθυνθεί στους συμβούλους, όταν είχαν φτάσει πρώτα τα πράγματα σε αδιέξοδο», ενώ για τον Λύσανδρο Γεωργαμλή απλά αναφέρει ότι «δεν ενέκρινε με την ψήφο του το ψήφισμα που έφερε στο ΔΣ ο Άρης Βασιλόπουλος».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *