Παρακράτος – μπλέκουν ακόμα και τον διοικητή του ΑΤ Ν. Φιλαδέλφειας

Στοχοποίηση του διοικητή του Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας επιχειρεί ένα άκρως επιθετικό άρθρο σε γνωστή ιστοσελίδα, χρεώνοντας του ότι βρίσκεται «σε διατεταγμένη υπηρεσία» και με εκφράσεις όπως «καρτέλ», «συμπαιγνία» κ.λπ. Επιβεβαιώνοντας ότι στον επικοινωνιακό και πολιτικό πόλεμο που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην πόλη μας, λειτουργεί ένα είδος παρακράτους, το οποίο δεν διστάζει να ισοπεδώσει αξιωματούχους των κατασταλτικών μηχανισμών, των δικαστικών αρχών, της δημόσιας διοίκησης, εκβιάζοντας αποφάσεις αρεστές σε όσους επιβουλεύονται την πόλη.

Η κατηγορία που απευθύνει το δημοσίευμα στον αξιωματικό της αστυνομίας είναι ότι δεν οδήγησε στο αυτόφωρο τον δήμαρχο, όταν είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος την ίδια ώρα βρισκόταν στην εισαγγελία και όχι στο Α.Τ. και η εντολή για την μη παραπομπή κανενός από τους προσαχθέντες σε αυτόφωρη διαδικασία ήρθε, ώς όφειλε, από εισαγγελέα.

Το δημοσίευμα αποδεικνύει και το πόσο κακοστημένη ήταν η ιστορία των δυο «καταγγελλόντων πολιτών», αλλά και οι ένορκες καταθέσεις τους, οι οποίες «στήθηκαν» μόνο και μόνο για να φτιαχτεί η… πολυπόθητη εικόνα του «σιδηροδέσμιου» δημάρχου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *