Απαλλάχθηκε ο Θ. Μανωλεδάκης από την κατηγορία αμέλειας στις ζημιές της οδού Ζαΐμη

Καμία ευθύνη δεν φέρει ο πρώην αντιδήμαρχος Θεόδωρος Μανωλεδάκης για την κατάσταση στα πρανή του Κηφισσού στην οδό Ζαΐμη. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη σήμερα σε σχετική δίκη, ο κ. Μανωλεδάκης απαλλάχθηκε με ομοφωνία δικαστή και εισαγγελέα από την κατηγορία της αμέλειας λήψης μέτρων, που του είχε απαγγελθεί, ως προϊσταμένου των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Η παραπομπή είχε ασκηθεί ως αποτέλεσμα της καταγγελίας κατοίκων της οδού Ζαΐμη, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο επιδίωξαν να επισπευσθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των πρανών, τα οποία είχαν καταστραφεί τον Οκτώβριο του 2015. Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι ο Δήμος παρότι δεν έχει αρμοδιότητα για το εν λόγω έργο (το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα), έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα που του αναλογούν. Την έλλειψη οποιασδήποτε ευθύνης από μεριάς του Δήμου βεβαίωσε και ο εκπρόσωπος των κατοίκων που κατέθεσε ως μάρτυρας.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Φίλε Γιώργο για ενημέρωση δική σου αλλά και των συνδημοτών μας το έργο αποκατάστασης των πρανών του Κηφισού στο ύψος της οδού Ζαίμη δεν πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα αλλά έχει ήδη ξεκινήσει από τη περασμένη εβδομάδα. Ο ανάδοχος του έργου έχει εγκατασταθεί και έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές τομές ώστε να ελέγξει την αντοχή των πρανών και να αποφασιστεί ο καταλληλότερος τρόπος αντιστήριξης τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *