Σε τι εμποδίζουν το γήπεδο οι εγκαταστάσεις του Δήμου;

Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας δέχεται μια συνεχή επίθεση με εξώδικο και πολεμικές ανακοινώσεις της Δικέφαλος Α.Ε. που απαιτεί την άμεση κατεδάφιση των εγκαταστάσεων καθαριότητας της πόλης μας. Παράλληλα η Δικέφαλος ζήτησε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής να τους αναθέσει να γκρεμίσουν οι ίδιοι την περιουσία του Δήμου και των δημοτών.

Η όξυνση αυτή, έχει πυροδοτήσει δεκάδες εμπρηστικές αναρτήσεις και χιλιάδες υβριστικά σχόλια σε οπαδικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης συνδυάζεται με τον καθημερινό εκφοβισμό και εξύβριση των εργαζομένων του Δήμου, τους οποίους αποκαλούν κομψά «σκουπιδιαρέους» και από τους οποίους απαιτούν να πάρουν τα «σκουπιδιάρικά τους» και να φύγουν.

Σε τι ενοχλούν όμως πραγματικά οι εγκαταστάσεις του Δήμου και τα σκουπιδιάρικα που βρίσκονται στο ίδιο σημείο από… πάντα; Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά του Δήμου κάτω από τις κερκίδες του παλαιού Σταδίου, ενώ από τη δεκαετία του 80 οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις συνυπήρχαν με το «Νίκος Γκούμας» χωρίς κανείς να διαμαρτύρεται.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το εργοτάξιο του γηπέδου, κανονικά περιφραγμένο και σε πλήρη λειτουργία, ουδόλως επηρεάζεται από την ύπαρξη της καθαριότητας. Μικρό μέρος των εγκαταστάσεων βρίσκονται στον περιμετρικό υπό διάνοιξη πεζόδρομο που θα χρειαστεί όταν θα κατασκευαστεί το γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση από την Υπουργική Απόφαση για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης των αδιάνοικτων πεζοδρόμων ορίζεται ότι η Δικέφαλος υποχρεούται να εκπονήσει τη μελέτη διαμόρφωσής τους και τη σχετική υδραυλική μελέτη.

Από πού, λοιπόν, προκύπτει η ανάγκη να γκρεμιστούν σήμερα οι εγκαταστάσεις και να πάθει έμφραγμα η αποκομιδή των απορριμμάτων και η καθαριότητα της πόλης;

Με περίεργο τρόπο αντιλαμβάνονται κάποιοι την «αρμονική συνύπαρξη» με την περιοχή και τα οφέλη που υποσχέθηκαν από τη λειτουργία του γηπέδου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Που εμποδίζει ? ο παράνομος σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών και εστία μόλυνσης στο αλσος που υπάρχει 4 χρόνια δικαστική απόφαση να απομακρύνουν και η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια? Μάλιστα .. δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από εσάς που είναι γνωστή η δράση σας σαν δεκανικι του δημάρχου και το μίσος σας για την πόλη και την ομάδα της.. ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης και της εφαρμογής των νόμων..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *