650 νέους κάδους παρέλαβε ο Δήμος – αντικαθίστανται οι φθαρμένοι, τοποθετούνται και σε νέα σημεία

Την παραλαβή 650 νέων κάδων καθαριότητας ανακοίνωσε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Οι κάδοι είναι διαφορετικής χωρητικότητας και θα χρησιμοποιηθούν γαι να αντικατασταθούν οι παλιοί φθαρμένοι κάδοι και να τοποθετηθούν σε νέα σημεία. Όπως εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο Δήμος η προμήθεια αυτή έγινε στο πλαίσιο ανανέωσης του εξοπλισμού των υπηρεσιών Καθαριότητας και έχει στόχο τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της πόλης μας με συνέπεια η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται άμεσα και πιο λειτουργικά.
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους δίνοντας έμφαση στις περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα της πόλης καθώς και στις εργατικές κατοικίες. Με την δεύτερη παραλαβή των νέων κάδων θα τοποθετηθούν άμεσα σε όλο το εύρος του Δήμου, με σκοπό την εξάπλωση του δικτύου των πράσινων κάδων, την αντικατάσταση των παλιών και την πλήρη κάλυψη όλων των περιοχών του Δήμου με νέους κάδους.
Μάλιστα με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος κάνει έκκληση στους πολίτες να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν τα καπάκια τους να παραμένουν κλειστά. «Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί για να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *