Εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι: Μπράβο Δήμαρχε συμπαραστάτη των εργαζομένων

Με τίτλο ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! το Σωματείο Εραζομένων Βοήθεια Στο Σπίτι Ν. Αττικής εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση που επιδεικνύει ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Συνάδελφοι, όπως είναι γνωστό πολλοί εργαζόμενοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση των δώρων τα οποία λόγω μνημονίων μας τα έκοψαν. Η πλειοψηφία δε των εργαζομένων από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε πανελλαδικά, έχουν δικαιωθεί τουλάχιστον  πρωτόδικα. Ανάμεσα σε αυτούς είμαστε και εμείς οι εργαζόμενοι του ΒΣΣ και άλλων υπηρεσιών της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας, οι οποίοι κερδίσαμε αναδρομικά δώρα 5 ετών και μπράβο μας!

Το σημαντικό όμως στη δικαίωση αυτή του αγώνα μας ήταν η συμπαράσταση του Δημάρχου μας Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει έφεση.  Δεν περιμέναμε φυσικά να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό, γιατί  δεν είναι η πρώτη φορά που τάσσεται υπέρ των εργαζομένων. Ωστόσο επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι τόσα χρόνια σε «φιλεργατικές» διοικήσεις, είναι ηθική υποχρέωση να τα αναδεικνύουμε κι αυτά μήπως και παραδειγματιστούν κι άλλοι Αιρετοί και αλλάξει λίγο  το τοπίο…

Εμείς από τη πλευρά μας λέμε: ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, και μπράβο σε κάθε Δήμαρχο που στηρίζει και συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων βοηθώντας στην αποκατάσταση κάθε αδικίας που μας έχει επιβληθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο  ΕΛΠΙΔΑ  μπορούν να αποτελούν ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *