Νέα προκλητική ανακοίνωση της Δικέφαλος ζητά να περάσουν αυτόφωρο οι υπεύθυνοι του Δήμου

Κλιμακώνει τις προκλήσεις απέναντι στη δημοτική αρχή της πόλης η πλευρά των υπευθύνων της ΑΕΚ  με αφορμή το αμαξοστάσιο και το σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμμάτων. Μετά το εξώδικο που έστειλαν η Δικέφαλος ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ προς αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες ζητώντας να σταματήσει άμεσα η διαχείριση των απορριμμάτων στο χώρο που γίνεται επί δεκαετίες και να κατεδαφιστούν οι εγκαταστάσεις, επανέρχεται με νέα δημόσια ανακοίνωση, στην οποία μιλά για… έγκλημα στο άλσος και ζητά να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους και να επέμβει εισαγγελέας. Μάλιστα η ανακοίνωση καλύπτει και την… κυβέρνηση, αφού όπως ισχυρίζεται έχει προσπαθήσει να διευκολύνει το Δήμο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε διανεμήθηκε μαζί με την ανακοίνωση της Δικέφαλος ΑΕ.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση:

Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!

Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!

Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.

Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.

Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *