Να δώσει άδεια ο δασάρχης για το νέο Κένταυρο ζητά η Ένωση Γονέων

Παρέμβαση στο θέμα του αναψυκτηρίου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κάνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης μας. Με επιστολή που έστειλε σήμερα στη Διεύθυνση Δασών Αττικής, ζητά να δοθεί η άδεια για την κατασκευή του αναψυκτηρίου και εκφράζει έκπληξη για την στάση του δασάρχη (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Η επιστολή αναφέρει:

Με έκπληξη αλλά και με αγανάκτηση ενημερωθήκαμε πως ο αρμόδιος δασάρχης δεν δίνει άδεια επέμβασης στο Δήμο για να προχωρήσει στην κατασκευή ενός αναψυκτηρίου 120 τ.μ. στη θέση του παλιού Κενταύρου. Το αναψυκτήριο μάλιστα έχει σχεδιασθεί με σεβασμό στη φυσιογνωμία του δάσους και προβλέπεται στη διαχειριστική μελέτη του Άλσους, την οποία έχει εγκρίνει η ίδια η Διεύθυνση Δασών.

Με την επιστολή αυτή εκφράζουμε επίσης την απορία μας για την επί πολλά χρόνια ανοχή από την υπηρεσία σας για την ύπαρξη ενός αυθαίρετου κτιρίου των 700τμ(!!!) που προϋπήρχε στον ίδιο χώρο και λειτουργούσε ως αναψυκτήριο αλλά και ως χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων!

Πιστεύουμε πως η  κατασκευή ενός μικρού  οργανωμένου αναψυκτηρίου στη θέση του παλιού Κενταύρου, με σεβασμό στο περιβάλλον, θα κάνει την παραμονή του επισκέπτη του Δήμου μας, του κατοίκου της περιοχής μας και πάνω από όλα των παιδιών πιο ευχάριστη, καθώς θα αποτελεί μια ιδανική επιλογή χαλάρωσης για όλους.

Ζητούμε επίσης μια συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα που αναφέρουμε στην επιστολή μας και ελπίζουμε –έστω και αργά- να ανταποκριθείτε στο αίτημα μας που είναι και αίτημα όλων των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την κατασκευή ενός αναψυκτηρίου με σεβασμό στο περιβάλλον και έξω από κάθε επιχειρηματικό στόχο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *