Τρεις φίλοι καρδιοφίλοι στο ΠΠΙΕΔ

Μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., έζησαν τόσο οι τρεις παιδικοί φίλοι Σοφία Ζαραμπούκα, Παντελής Λεούσης και Λίνος Κουντουράς, των οποίων τα βιβλία παρουσιάστηκαν, όσο και το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Η χαρισματική παρουσία της Λίτσας Καπετάνου οδήγησε το νοσταλγικό αυτό ταξίδι με ιδιαίτερη επιτυχία. Εξαιρετική και η ερμηνεία της Αγγελικής Ελευθεράκη, η οποία διάβασε αποσπάσματα των τριών βιβλίων των φίλων, που αναφέρονται σε γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πόλη μας, αλλά και σε συναισθήματα όπως τα βίωσαν οι μικροί τότε φίλοι. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια μοναδική και ευτυχή συγκυρία συνύπαρξης και συνεύρεσης τριών παιδικών και καλών φίλων που μεγάλωσαν και έπαιξαν σε κάποια γειτονιά της πόλης μας. Οι ίδιοι θυμήθηκαν, νοστάλγησαν και μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος με ένα θερμό χαιρετισμό και απευθυνόμενος στους τρεις φίλους επισήμανε την τιμή που δίνει η πορεία της ζωής τους στην πόλη μας. Επίσης ευχήθηκε η πόλη μας που διατηρεί το χαρακτήρα της γειτονιάς να παραμείνει έτσι, ώστε να ξαναφέρνει κοντά όλους αυτούς που γεννήθηκαν και έζησαν σ’ αυτή και την αγάπησαν. Ενώ η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΠΙΕΔ, Ρένα Χωρέμη μίλησε για τη δράση της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας του ΠΠΙΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μιας και η εκδήλωση αυτή αποτελεί την πρώτη καταγραφή της. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη να αναδεικνύονται και να προβάλλονται άτομα που γεννήθηκαν, έζησαν και προόδευσαν εντός και εκτός της πόλης μας και είναι άξια τιμής.

Η βραδιά έκλεισε με αγαπημένες μελωδίες – συνθέσεις του Παντελή Λεούση, που ο ίδιος ερμήνευσε στο πιάνο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *