Α. Βασιλόπουλος: 316 χιλ. ευρώ όφελος για την πόλη από το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς

Όφελος που επιστρέφει στην πόλη αφήνει πλέον το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς, αν και έχει ελάχιστη σχέση με το περιεχόμενο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και η πόλη υποφέρει. Αυτό αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση στο facebook ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα φετινά έσοδα έφθασαν τις 316.000 ευρώ:

«Ξεκινά σήμερα το καθιερωμένο πανηγύρι της Πρωτομαγιάς στην πόλη. Μέσα από τεράστια προσπάθεια και συγκρούσεις καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να μπαίνουν στο ταμείο (και όχι σε τσέπες) 300.000€+ ετησίως, δηλαδή διπλάσια χρήματα απ’ ότι στο παρελθόν (316.000 φέτος). Τη στιγμή μάλιστα που με απόλυτη διαφάνεια δίδονται δωρεάν ή μειωμένης τιμής μέτρα σε επαγγελματίες της περιοχής, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πολιτιστικούς συλλόγους.
Τα χρήματα αυτά διασφαλίζουν ότι στην εποχή των μνημονίων παραμένουμε ένας από τους 3-4 Δήμους στη χώρα που όλοι οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί είναι απολύτως δωρεάν, όταν το 2012 ψηφίστηκαν τροφεία. Ότι διαθέτουμε πλέον δύο κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνική κουζίνα με 6πλασιασμό του προϋπολογισμού τροφίμων, καθώς και Δημοτικό φαρμακείο που εκτός των δωρεών σε φάρμακα χρηματοδοτείται από το Δήμο.
Είναι αλήθεια ότι το πανηγύρι ελάχιστη σχέση έχει με τις παραδόσεις και το περιεχόμενο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και ότι η πόλη 3 μέρες υποφέρει, όμως ας γνωρίζουν όλοι-ες τουλάχιστον ότι υπάρχει πλέον όφελος και αυτό επιστρέφεται πάλι στην πόλη.
Καλημέρα σε όλους και όλες»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *