Η πρώτη αντίδραση της δημοτικής αρχής στην ανακοίνωση της Δικέφαλος

Προκλητική και επιθετική χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της Δικέφαλος ΑΕ στελέχη της δημοτικής αρχής, με τα οποία επικοινώνησε ο ΠΟΛΙΤΗΣ, θέτοντας προ των ευθυνών τους τα όργανα της πολιτείας που ανέχονται αυτές τις πρακτικές. Συγκεκριμένα σε μια πρώτη δήλωση – αντίδραση, στην έγερση του θέματος της κατεδάφισης του σταθμού απορριμματοφόρων, αναφέρουν:

«Απειλές, εκβιασμούς και ύβρεις ούτε δέχτηκε, ούτε πρόκειται να δεχθεί από κανέναν αυτή η δημοτική αρχή. Κατά πόσο μάλλον από Ανώνυμες Εταιρείες που κουνάνε το δάχτυλο επικαλούμενες το δημόσιο συμφέρον σε μία δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή, συκοφαντώντας συστηματικά το άλσος της πόλης μας. Όταν μάλιστα όλοι γνωρίζουν ότι ύστερα από χρόνια αγώνων, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης και ανάπλασης. Όταν οι ίδιοι γνωρίζουν ότι ο Δήμος ύστερα από δεκαετίες αυθαίρετης δόμησης όχι μόνο έχει προχωρήσει σε γκρέμισμα αυθαιρέτων στο άλσος, αλλά έχει καταθέσει και ολοκληρωμένο φάκελο χρηματοδότησης για τη μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου.
Η ευθύνη βεβαίως δεν είναι δική τους, αλλά της πολιτείας που ενώ φρόντισε να κάνει δύο ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις, αδιαφορεί εδώ και 3 χρόνια να προχωρήσει στην έγκριση της πρότασης για μεταφορά του αμαξοστασίου, πετώντας το μπαλάκι στο Δήμο. Τέλος, η πολιτεία φέρει και την αποκλειστική ευθύνη για την ανοχή τέτοιων επιθετικών πρακτικών που όχι μόνο δεν δίνουν λύσεις, αλλά οξύνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα.»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *