Μια πρωτόγνωρη αλλά άψογη διαδικασία

Με μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Δημοτικού Συμβουλίου διαδικασία, πραγματοποιήθηκε στη χθεσινή (18/4) συνεδρίαση κλήρωση των θέσεων για την εμποροπανήγυρη της Πρωτομαγιάς. Μια διαδικασία που επέβαλε ο νέος νόμος για το υπαίθριο εμπόριο και την οποία αποφάσισε η διοίκηση να κάνει με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζοντας τη μέγιστη διαφάνεια στη διανομή των θέσεων.

Με υποδειγματικό για τα δεδομένα τρόπο κληρώθηκαν 264 θέσεις που έμειναν αδιάθετες. Συνολικά οι θέσεις που υπάρχουν είναι 720, ενώ 48 επιπλέον δίνονται σε επαγγελματίες των οποίων τα καταστήματα βρίσκονται επί της Λεωφόρου Δεκελείας και στον πεζόδρομο. Οι εμπρόθεσμες αιτήσεις ήταν 743 και από αυτές μοριοδοτήθηκαν λόγω παλαιότητας και λόγω δραστηριοποίησης με έδρα το Δήμο μας οι 456. Οι υπόλοιπες βάσει της νομοθεσίας έπρεπε να κληρωθούν.

Η διαδικασία της κλήρωσης με παρόντες τους επαγγελματίες έγινε με απόλυτη τάξη και στο τέλος… χειροκροτήθηκε από τους εκπροσώπους τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην πόλη θα είναι τριήμερος και θα διαρκέσει από την Κυριακή 29 Απριλίου, μέχρι και την Τρίτη 1 Μαΐου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *