Η δημοτική αρχή εγγράφεται στην ΤΟΜΥ

Την εγγραφή τους στην 1η ΤΟΜΥ που λειτουργεί στο Δήμο μας πραγματοποίησαν (σήμερα 16/4) το πρωί ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και άλλα μέλη της διοίκησης του Δήμου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη νέα δομή πρωτοβάθμιας υγείας που λειτουργεί για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους όλων των ηλικιών. Κύριος στόχος, όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος, είναι η ισότιμη και εύκολη πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής σε μονάδες πρωτοβάθμιας Υγείας για υγειονομική φροντίδα και συμβουλευτικές υπηρεσίες και η δημιουργία ενός φακέλου με το ιατρικό ιστορικό για κάθε πολίτη ώστε τα νοσοκομεία να μην αποτελούν πλέον  πρώτη επιλογή.

Πρόκειται για την πρώτη δομή που ήδη λειτουργεί στη Νέα Χαλκληδόνα, στο δημοτικό κτίριο όπου στεγαζόταν το πρώην Αστυνομικό Τμήμα Ν. Χαλκηδόνας (Μαραθώνος 29) και όπως ανακοίνωσε ο Δήμος τους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσει και η 2η ΤΟΜΥ, μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες στην οδό Σαρανταπόρου 21, στην Πλατεία Κερκύρας της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *