Με ασφαλιστικά μέτρα οι συμβασιούχοι του Δήμου διεκδικούν την παραμονή τους

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι συμβασιούχοι του Δήμου μας, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 31 Μαρτίου, διεκδικώντας την παραμονή τους στην εργασία τους. Μαζί τους ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώγος Ανεμογιάννης, για να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημά τους, αφού οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου.
Πρόκειται για δυο οδηγούς και τρεις εργάτες, οι οποίοι εργάζονται με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις σχεδόν τρία χρόνια στο Δήμο και με τη λήξη της τελευταίας παράτασης της σύμβασής τους βρίσκονται εκτός δουλειάς. Η έλλειψη προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας είναι περισσότερο από εμφανής, αφού τόσο οι προσλήψεις των επιτυχόντων παλαιότερων διαγωνισμών που έχουν ενεργοποιηθεί προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ και από τους επιτυχόντες του πρόσφατου διαγωνισμού υπάρχουν αρκετά κωλύματα, γεγονός που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εμποδίζει την άμεση πρόσληψη. Σύμφωνα με τη δήλωση του αντιδήμαρχου Καθαριότητας Γ. Ανεμογιάννη στον ΠΟΛΙΤΗ, «ο Δήμος αυτή την εβδομάδα έχει βρεθεί με το λιγότερο προσωπικό που είχε ποτέ στις υπηρεσίες καθαριότητας»
Σήμερα 13/4 εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα 16/4.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *