«Αλήθεια» βουτηγμένη στα ψέματα – Συκοφαντία δίχως όριο

«Συγγενή» του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου… ανακάλυψε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα ανάμεσα στο προσωπικό που έχει προσλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου για να λειτουργήσει το πρόγραμμα φιλοξενίας των προσφύγων. Μάλιστα εικάζει ότι είναι… εξάδελφος του δημάρχου.

Είναι γεγονός ότι στην Κοινωφελή Επιχείρηση έχει προσληφθεί εργαζόμενος με το επώνυμο Βασιλόπουλος, ουδεμία σχέση έχει βέβαια με το δήμαρχο. «Όση σχέση έχει η αλήθεια με τον Γκέμπελς, συγνώμη κ. Σεϊτανίδη ήθελα να γράψω, άλλη τόση έχω εγώ με κάποιον Χρήστο Βασιλόπουλο…», γράφει ο Άρης Βασιλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Ο διαχειριστής της εν λόγω ιστοσελίδας φαίνεται ότι έχει εργολαβικά αναλάβει να… ανακαλύπτει σκάνδαλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητά συγγένειες σε πρόσωπα που εμπλέκονται με το Δήμο. Πριν ανακαλύψει το δήθεν εξάδελφο του δημάρχου, είχε ανακαλύψει ότι μια εταιρεία – προμηθευτής του Δήμου ανήκει σε… αδελφό υποψηφίου της Δύναμης Πολιτών. Η τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» είναι μάλλον επαγγελματική συνήθεια του κ. Δ.Σ., όπως άλλωστε δείχνουν πλείστα όσα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών. Όπως τα έργα στον Ποδονίφτη που ξεκίνησαν με το… ΟΚ της δημοτικής αρχής, ενώ όλη η πόλη γνωρίζει ότι ο Δήμος έχει κάθετα εναντιωθεί στα σχέδια τσιμεντοποίησης του ρέματος:

Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη αποκάλυψη του… δαιμόνιου ρεπόρτερ της πόλης μας. Αφού ως γνωστόν άνθρωποι αυτού του… δημοσιογραφικού επιπέδου, δεν φαίνεται να έχουν όριο στη συκοφαντία.

 

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *