Αποσπερίδα αφήγησης από το 2ο Δημοτικό Ν. Φιλαδέλφειας

Αποσπερίδα αφήγησης για μικρούς και μεγάλους οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Ν Φιλαδέλφειας, το Σάββατο 31 Μαρτίου. Αφηγείται ο Στέλιος Πελασγός: Μην φοβηθείς στο δάσος των παραμυθιών. Θα σου κρατώ το χέρι.
Παραμύθια και Λαϊκές ιστορίες από όλο τον κόσμο για τον φόβο που προστατεύει αλλά και τον φόβο που παραλύει, τον φόβο που ξεγελιέται, που αναζητείται ή που νικιέται.
Ο Σ. Πελασγός ξεκίνησε την αναβίωση της αρχαίας τέχνης του παραμυθά και του ραψωδού το 1991, μιας τέχνης που στέκεται ανάμεσα στη λογοτεχνία και το θέατρο. Κληρονόμησε την τέχνη του από την γιαγιά του, την Δήμητρα από την Ελευσίνα. Έχει δώσει παραστάσεις αφήγησης σε θέατρα και πλατείες χωριών, σε καταυλισμούς τσιγγάνων και σε μουσεία, σε ωδεία και σε λεωφορεία, σε ελληνιστικά ερείπια και βυζαντινές εκκλησίες, σε παλάτι ιπποτών στην Μάλτα και σε κρύπτη μοναχών στην Βυρηττό, σε γάμους και σε φυλακές, σε jazz club και σε γηροκομεία, σε κήπους στην Γαλλία και σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Βαρσοβία,  σε οθωμανικά λουτρά στην Πάφο και σε μεσαιωνικά παλάτια στην Λευκωσία, σε σχολεία και σε μπαράκια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, στις 18.30.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *