Ο Ανδριόπουλος αναγγέλλει καθυστέρηση, αλλά του… φταίει ο Δήμος

Καθυστέρηση στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ανήγγειλε ο project manager του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος με συνέντευξη που έδωσε στην Live Sport, μεταθέτοντας για το 2020 την ολοκλήρωσή του. Ο λόγος; «Οι έντονες βροχοπτώσεις, απεργίες ή τρικλοποδιές».
Δηλαδή, αν… βρέξει έντονα, αν γίνουν απεργίες (γιατί άραγε;), ή γενικά κι αόριστα αν δεν υπάρξουν… τρικλοποδιές το έργο θα γίνει το 2020. Αλλιώς μπορεί να πάει και πιο πίσω…
Κι ενώ είναι φανερό ότι κάποιοι παίζουν… καθυστέρηση, ο κ. Ανδριόπουλος για άλλη μια φορά τροφοδοτεί το οπαδικό αίσθημα με μια άνευ λόγου όξυνση των σχέσεων προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας: «Ο δήμος όχι μόνο απέχει, αλλά είναι και αρνητικός, ακόμη και στις υποχρεώσεις που έχει από το νόμο».
Μα, ο ίδιος δεν ήταν που έλεγε ότι πλέον δεν εξαρτάται τίποτα από το Δήμο; Από όσα γνωρίζουμε δεν έχουν κανένα, μα κανένα εμπόδιο στην πρόοδο των εργασιών του γηπέδου, από καμιά υπηρεσία. Εκτός και αν ο πραγματικός λόγος της καθυστέρησης που αναγγέλλεται είναι οι… εκλογές που θα γίνουν το 2019, όπως ο κ. Ανδριόπουλος λέει στην ίδια συνέντευξη, οπότε όπως και ο ίδιος σημειώνει θα είναι δύσκολο να προχωρήσει το δημόσιο έργο της υπογειοποίησης (μήπως και η εκταμίευση των 20 εκατομμυρίων από την Περιφέρεια Αττικής, στα οποία στηρίζουν οι παράγοντες της ΑΕΚ την ίδια την κατασκευή του γηπέδου;).
Προς τι, λοιπόν, η στοχοποίηση για άλλη μια φορά του Δήμου; Μήπως αναζητούν… αποδιοπομπαίο τράγο για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ώστε να συντηρούν ένα εχθρικό κλίμα στην πόλη;
Γιατί είναι αστεία αυτά που εντελώς ανεύθυνα εκστομίζει ο κ. Ανδριόπουλος: «Έχω ακούσει δημοτικό σύμβουλο να λέει ‘ας καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη’» (Πότε ακριβώς ειπώθηκε αυτό; Ας δώσει στοιχεία και ας μην στήνει προβοκάτσιες ο κ. μάνατζερ).
Και είναι καταφανή ψέμματα όσα λέει άλλη μια φορά για την υπογειοποίηση: «Είχαν στα χέρια τους τρεις διαφορετικές κυκλοφοριακές μελέτες και ενέκριναν τη μόνη που δεν λάμβανε υπόψη την υπογειοποίηση και η οποία είναι μη εφαρμόσιμη. Δεν έχει εγκριθεί από το υπουργείο και κρίθηκε ως απαράδεκτη» (Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ανδριόπουλος ότι η κυκλοφοριακή μελέτη που πρότεινε ο μελετητής του Δήμου και αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο είχε μια λύση για τους κυκλοφοριακούς κόμβους της πόλης, αλλά αυτή η μελέτη μπλοκαρίστηκε, αφού ο μελετητής της ΑΕΚ έκανε μια άλλη δική του μελέτη, αντίθετα από το Δήμο και χωρίς να λάβει υπόψη του όπως ήταν υποχρεωμένος την προϋπάρχουσα μελέτη του Δήμου).
Αντιλαμβάνεται ο κ. Ανδριόπουλος και όλοι οι παράγοντες που τον στηρίζουν ότι αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη για τυχόν εντάσεις που θα παρατηρηθούν στην πόλη. Εκτός και αν πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό μπορούν να παρέμβουν στις… προεκλογικές ζυμώσεις που παρατηρούνται τελευταία στην πόλη…

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *