Επίσκεψη – «εισβολή» του Τίγρη στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου. Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Από τα φιλικά μέσα ενημέρωσης της ΑΕΚ πληροφορηθήκαμε την επίσκεψη του Δ. Μελισσανίδη στο εργοτάξιο του γηπέδου σήμερα 15/3, την πρώτη όπως σημειώνουν, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Η επίσκεψη αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ, είχε και παρασκήνιο, το οποίο φυσικά δεν θα το δείτε δημοσιευμένο στα προπαγανδιστικά κείμενα που πανομοιότυπα κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ της ΑΕΚ (και σε κάποια τοπικά μέσα).
Ο μεγαλοπαράγοντας της ΑΕΚ ζηλεύοντας τη… δόξα του Ιβάν Σαββίδη έκανε μια εντυπωσιακή επίσκεψη – «εισβολή», γύρω στις 12 το μεσημέρι, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Με την άνεση που έχουν αυτού του είδους οι παράγοντες, αυτός και η συνοδεία του πάρκαραν τα πολυτελή οχήματά τους μέσα στο χώρο της Υπηρεσίας και σε ερώτηση υπαλλήλων για το τι ακριβώς ήθελε, απάντησε ότι ήθελε να… ρίξει μια ματιά. Η επίσκεψη του «Τίγρη» πράγματι δεν κράτησε πολύ και με τη συνοδεία του κατευθύνθηκε στους ανθρώπους που παρακολουθούν καθημερινά την πρόοδο των εργασιών στην περίφραξη του εργοταξίου. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συζήτησε μαζί τους, αλλά οι τελευταίοι άρχισαν να απευθύνονται με ένταση προς τους εργαζόμενους της καθαριότητας λέγοντας ότι πρέπει να απομακρυνθούν από εκεί οι εγκαταστάσεις του Δήμου. Θορυβημένοι οι υπεύθυνοι κι επειδή αντιμετωπίζουν πολλές φορές αποδοκιμασίες, ακόμα και απειλές από τους οπαδούς που συγκεντρώνονται εκεί, αναγκάστηκαν να διώξουν το προσωπικό και να κλείσουν την Καθαριότητα νωρίτερα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.
Στο βίντεο που αναδημοσιεύουμε ο Δ. Μελισσανίδης φαίνεται να δείχνει ενοχλημένος προς το μέρος του αμαξοστασίου του Δήμου, στοχοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις υπηρεσίες Καθαριότητας:

Η προσωπική εμφάνιση – επίδειξη δύναμης του κ. Μελισσανίδη ίσως και να περνούσε απαρατήρητη, αν δεν γινόταν σε μια τόσο ευαίσθητη χρονική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εντύπωση βέβαια προκαλεί και το γεγονός ότι η κυβέρνηση που έχει σπεύσει να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο τις απαιτήσεις του μεγαλοπαράγοντα τόσο για το γήπεδο, όσο και για τους γύρω δημόσιους χώρους και δρόμους, δεν έχει μέχρι σήμερα κάνει απολύτως τίποτε για να εξασφαλίσει τη μεταφορά βασικών υποδομών εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *