Ο Νίκος Ανανιάδης νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

O Νίκος Ανανιάδης ανέλαβε από σημέρα 5/3 αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Θεόδωρος Μανωλεδάκης παραιτήθηκε για οικονομικούς -επαγγελματικούς λόγους, αλλά παραμένει εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού. Στο δελτίο τύπου που έστειλε ο δήμος, επισυνάπτεται και η επιστολή παραίτησης.

Το δελτίο τύπου του Δήμου:

Ενημερώνουμε ότι ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών για τους λόγους που ο ίδιος παραθέτει στην επιστολή του παρακάτω. Τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανανιάδης, ενώ ο κ. Μανωλεδάκης παραμένει εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανωλεδάκη για το έργο που παρήγαγε αμισθί όλο το διάστημα της αντιδημαρχίας του και ευχόμαστε στον κ. Ανανιάδη κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Επισυνάπτεται η επιστολή παραίτησης του κ. Μανωλεδάκη

Σύντροφε και φίλε Δήμαρχε,

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας υποβάλω τη παραίτηση μου από αντιδήμαρχος Τ.Υ. για οικονομικούς – επαγγελματικούς λόγους, τους οποίους σας έχω εκθέσει κατ’ επανάληψη.

Προς ενημέρωση των συναδέλφων, αφού εσείς ήδη γνωρίζετε, παραθέτω τα εξής:

Είμαι άμισθος αντιδήμαρχος Τ.Υ. από το Νοέμβριο του 2016. Ένα μήνα πριν, τον Οκτώβριο του 2016, συνταξιοδοτήθηκα από την Υπηρεσία μου γιατί είχα συμπληρώσει 35 χρόνια υπηρεσίας και το πεντηκοστό όγδοο έτος της ηλικίας μου.

Δυστυχώς από τότε, δηλ για 16 μήνες, δεν έχει εκκαθαριστεί η οριστική μου σύνταξη με αποτέλεσμα να μου καταβάλλεται ένα μικρό ποσοστό από αυτή.

Όπως με πληροφόρησαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μετά από ερώτημά μου η οριστική μου σύνταξη θα καθυστερήσει αρκετά ακόμα γιατί έχω κάποια χρόνια από τα 35 στο Ι.Κ.Α. και από εκεί δεν τους έχουν στείλει τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να γίνει η οριστική εκκαθάριση της σύνταξης.

Επειδή το ποσό της σύνταξης που μου καταβάλλεται σήμερα δεν επαρκεί για τις ανάγκες συντήρησής μου και συμπλήρωνα μέχρι τώρα από κάποιες οικονομίες που είχα, που όμως εξανεμίσθηκαν, είναι αναγκαίο να αναζητήσω νέα εργασία για να συμπληρώνω το εισόδημά μου. Ως εκ τούτου θα είναι φύσει αδύνατον να ασκώ τα καθήκοντά μου ως αντιδήμαρχος, γι’ αυτό και παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου.

Κλείνοντας, και επειδή στις μέρες μας και τα αυτονόητα χρειάζονται επεξηγήσεις δηλώνω ότι παραμένω δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών για να στηρίζω τη Παράταξη που με εξέλεξε και τις επιλογές των συντρόφων μου, δηλώνοντας την διάθεσή μου για αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια του νέου αντιδημάρχου.

                                                                                           Ν. Φιλ/φεια, 5 Μαρτίου 2018

                                                                                ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *