Ο Δήμος εκπαιδεύει το προσωπικό σε θέματα ασφάλειας

Όπως μας ενημερώνει το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου για πρώτη φορά τα δημοτικά κτίρια και τα οχήματα του Δήμου μας εξοπλίζονται με απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, κουτιά πρώτων βοηθειών τοποθετούνται στα παρακάτω κτίρια του Δήμου: Δημαρχείο, πρώην Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας, ΠΠΙΕΔ, γραφεία Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, γραφεία Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Δημοτικό Κοιμητήριο, Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, ΚΕΠ, Φυσικοθεραπευτήρια, ΚΑΠΗ και στα σημεία λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητισμού και Παιδείας και Πολιτισμού. Επιπροσθέτως τα οχήματα του Δήμου μας εξοπλίζονται με 45 κιβώτια πρώτων βοηθειών.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ασφαλείας και υγείας, με επίσκεψη του Ιατρού Εργασίας ανά Τμήμα, στις 26 Φεβρουαρίου 2018, σχετικά με τη σωστή χρήση των φαρμακείων καθώς και  ειδικό σεμινάριο από κοινού με τον Τεχνικό Ασφαλείας, στα τέλη Μαρτίου σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων για την αποφυγή ατυχημάτων και την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *