Απίστευτος ο Ψινάκης δικαιολογεί τα μπουνίδια που έριξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ

«Δικαιολογημένα είναι τα μπουνίδια που έφαγαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο». Με αυτή την απίστευτη φράση που διέρρευσε στον τύπο ο δήμαρχος Μαραθώνα δικαιολογεί τους τραμπουκισμούς που δέχτηκαν οι κάτοικοι του… Δήμου του. Μάλιστα χαρακτηρίζει «επικίνδυνη ανευθυνότητα» τη στάση όσων συμπολιτών του (ανάμεσά τους δημοτικοί σύμβουλοι και σύλλογοι γονέων) παραβρέθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Ψινάκης, αντί να βρει μια κουβέντα καταδίκης για τους τραμπουκισμούς και τα… μπουνίδια, δικαιολογεί πλήρως τους οπαδούς, θεωρώντας ότι οι κάτοικοι της πόλης στην οποία είναι δήμαρχος τους προκάλεσαν. Μάλιστα πήγε και παραπέρα, λέγοντας με το γνωστό προκλητικό χιούμορ του «αν στραβώσει κάτι στις Βρυξέλλες από αυτές τις αηδίες που κάνουν, θα βάλω την ΑΕΚ να τους ξαναπλακώσει…». Οι κάτοικοι του Γραμματικού και των γύρω περιοχών κατηγορούν το δήμαρχο του Δήμου τους ότι δεν συμμετέχει στον αγώνα κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.

Και ένα σχόλιο για τα φιλικά προς την ΑΕΚ ΜΜΕ, τα οποία πρόβαλαν αυτές τις δηλώσεις πανηγυρίζοντας: είναι τόσο… αφελείς που δεν αντιλαμβάνονται ότι έστω και με αυτό τον τρόπο παραδέχονται ότι μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου κάποιοι οπαδοί της ομάδας τους ξυλοκόπησαν πολίτες που αγωνίζονται;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *