Οι τραμπούκοι κρύβονται πίσω από ανακοινώσεις «Κωνσταντινουπολιτών»

Με μια γκαιμπελικής έμπνευσης ανακοίνωση το επονομαζόμενο συντονιστικό όργανο του συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών επιχειρεί να καλύψει τους τραμπουκισμούς φερομένων ως οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι οδήγησαν σε ακύρωση της συνεδρίασης του Περιφερειακό Συμβούλιο στις 8/2 και να κατηγορήσει τους κατοίκους του Μαραθώνα, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το θέμα της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Για το τι πραγματικά έγινε διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ.

Η ανακοίνωση επιχειρεί να βαφτίσει το άσπρο- μαύρο και είναι ενδεικτική της εχθρότητας που επιδεικνύουν οι οπαδικοί στρατοί ενάντια σε κάθε οργανωμένο κίνημα. Να θυμίσουμε ότι οι καταγγέλλοντες τους κατοίκους του Μαραθώνα (ανάμεσά τους μαθητές σχολείων της περιοχής με τους καθηγητές τους) για «φασιστοειδής μεθοδεύσεις» (η… ορθογραφία δική τους) έχουν πρωτοστατήσει σε πολλές ανάλογες «δραστηριότητες» και στην πόλη μας. Στη φωτογραφία ο εκ των επικεφαλής Νίκος Καραμπουρνιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Ρίζες:

Η ανακοίνωση – μνημείο διαστρέβλωσης:

Σήμερα, σε ένα ναό της Δημοκρατίας όπως είναι η αίθουσα του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, είδαμε απαράδεκτη συμπεριφορά κατοίκων που αντιδρούν για την κατασκευή ΧΥΤΑ στον Μαραθώνα.

Μπήκαν προκλητικά στην αίθουσα χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη το δικό τους θέμα και απαίτησαν να συζητηθεί στη θέση του θέματος της υπογειοποίησης, το οποίο ήταν κεντρικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε κληθεί επίσημα στο συμβούλιο με συλλόγους, παλαίμαχους και τη διοίκηση.

Οι κύριοι, προκαλούσαν την ΑΕΚ και επιτέθηκαν απρόκλητα και με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ και την σημασία της κατασκευής του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ίδια ώρα που η κυρία Δούρου τους εξηγούσε ότι το θέμα του ΧΥΤΑ έχει οριστεί να συζητηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία σε άλλη συνεδρίαση.

Γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων ενεργειών που θύμισαν φασιστοειδής μεθοδεύσεις και λυπούμαστε που ένα συνοδό έργο απαραίτητο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια καθυστερεί εξ αιτίας τέτοιων στοιχείων. Ως σύλλογοι Μικρασιατών αναμένουμε την επόμενη συνεδρίαση να σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΚ και του τεράστιου πολιτιστικού φορέα που θα δημιουργηθεί στο νέο της γήπεδο.

Το συντονιστικό όργανο του συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών

Μοιραστείτε το: Share on Facebook