Η πίτα των Ρουμελιωτών με ολίγη από… Μακεδονία

Με συμμετοχή αρκετών εκπροσώπων φορέων, αλλά και αρκετών πρώην και μάλλον επίδοξων αυτοδιοικητικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «Ο Αθανάσιος Διάκος». Ο αειθαλής πρόεδρός του Κ. Κυριαζής με μια μακροσκελή ομιλία του και χρησιμοποιώντας παραθέματα από εκκλησιαστικά κείμενα προσπάθησε να σκιαγραφήσει το πραγματικό νόημα της γιορτής.

Αντιθέτως κάποιοι από τους καλεσμένους που κλήθηκαν να χαιρετίσουν προσπάθησαν να εκπέμψουν πολιτικά μηνύματα, με πιο… τραβηγμένο το κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που απηύθυνε ο Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνόδευε και μια υποψήφια (όπως παρουσιάστηκε) βουλευτίνα, κόρη πρώην υπουργού Νέας Δημοκρατίας.

Τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο εκπροσώπησε ο συνεργάτης του Κώστας Μπαρούτας, ενώ από τη δημοτική αρχή παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Χαλκηδόνας Γιώργος Κατερίνης. Παρόντες ακόμα ήταν ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, ο πρώην δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Νίκος Αδαμόπουλος κ.ά.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *