Προς δημοσίευση σε ΦΕΚ η προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Το δρόμο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης πήρε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων. Αφορά συνολικά 8.166 θέσεις σε όλη τη χώρα. Ανάμεσά τους και 19 θέσεις που αφορούν το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Θυμίζουμε ότι εδώ και μήνες το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ζητήσει την κάλυψη αυτών των θέσεων με μόνιμο προσωπικό, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων εργαζομένων.

Οι θέσεις που αφορούν το Δήμο μας είναι:

  • Οκτώ (8) οδηγοί
  • Δυο (2) χειριστές μηχανημάτων
  • Οκτώ (8) εργάτες καθαριότητας

Άλλη μια θέση εργάτη καθαριότητας περιλαμβάνεται σε απόφαση του Υπουργείου Εργασίας (δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17/1), αφορά τρίτεκνους εργαζόμενους και θα προκηρυχθεί μέσω ΟΑΕΔ.

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (1/2):

Γνωστοποιείται από το ΑΣΕΠ, ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Κ/2018 Προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ .

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Πίνακας Θέσεων

Μετά την αποστολή στο τυπογραφείο, το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Η αποστολή Προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο που έγινε σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018, δρομολογεί τα επόμενα βήματα:

— Η Δημοσίευση στο ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες από την αποστολή της (σ.σ. δηλαδή από 5 μέχρι 10 Φεβρουαρίου)

— Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 20 έως τις 25  Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί η 15θημερη διαδικασία «ωρίμανσης»: (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό)

— Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την προθεσμία των 15 ημέρων για την ηλεκτρονική υποβολή και ακόμη τριών ημερών για την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, δηλαδή, από 10 έως 25 Μαρτίου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *