«Θα δείτε τι θα πάθετε στις εκλογές…»

Στις 20 Δεκεμβρίου 2017 σφραγίστηκε ο τελευταίος οίκος ανοχής που λειτουργούσε «νόμιμα» στην πόλη. Το «νόμιμα» φυσικά είναι μια μεγάλη κουβέντα, αφού η λειτουργία του παραβίαζε ακόμα και αυτές τις ελάχιστες προδιαγραφές που έθετε η Κανονιστική που προϋπήρχε στο Δήμο (ελάχιστη απόσταση από σχολεία, ναούς κ.λπ.).

Ο Δήμος με μια διαδικασία που πέρασε από όλα τα συλλογικά όργανα και κατέληξε σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιουλίου 2016 (με αυξημένη πλειοψηφία 20 ψήφων) κατάρτισε μια νέα Kανονιστική Aπόφαση, όπου τέθηκαν πιο αυστηρές προδιαγραφές. Μάλιστα ακύρωσε προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (του 2010) με τις οποίες είχαν δοθεί άδειες για οίκους ανοχής, αφού αυτές είχαν σοβαρά προβλήματα ως προς τη νομιμότητά τους.

Βάσει της νέας Κανονιστικής η λειτουργία του συγκεκριμένου οίκου ανοχής εστερείτο πλέον κάθε νομιμότητας. Φαίνεται όμως ότι η… επιχειρηματίας είχε συνηθίσει διαφορετικά. Έτσι πέρα από την δικαστική προσφυγή της για αναστολή της απόφασης σφράγισης, η οποία εκδικάστηκε χθες (30/1), άρχισε να εκτοξεύει… απειλές προς τη δημοτική αρχή του στυλ «θα δείτε τι θα πάθετε στις εκλογές…», αφού όπως ισχυρίζεται διαθέτει ισχυρές άκρες στην πόλη και σοβαρή… επιρροή στο εκλογικό σώμα.

Μέλη της Δημοτικής Αρχής, με τα οποία επικοινώνησε ο ΠΟΛΙΤΗΣ, μας μετέφεραν την απάντηση που έδωσαν σε αυτές τις απειλές: «ας πάρουν σειρά πίσω από όλους αυτούς που μας απειλούν: εργολάβους που έχασαν τις προσβάσεις τους στα δημοτικά έργα, κυκλώματα της τοπικής… επιχειρηματικότητας που ενοχλούνται από τη βούληση να χτυπηθεί η παραβατικότητα στην πόλη, κερδοσκόπους που λυμαίνονταν το παζάρι της Πρωτομαγιάς, χούλιγκανς. Αν αυτό είναι το… πολιτικό κόστος που θα πληρώσουμε για τις πράξεις μας, σημαίνει ότι βαδίζουμε σωστά».

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *